2012. március 12., hétfő

A ganoderma legfontosabb alkotóelemei

1. Szerves germánium (Ge): akár másfélszeresére is megnöveli a vér oxigénfelvevõ képességét; javíthatja az emésztést, megelõzheti a szövetek elhalását. Dr. Kazuhiko Asai kutatásai szerint a ganoderma 800-2000 milliomodrészben tartalmaz germániumot. Ez négy-hatszor annyi, mint amennyi a panaxgyökérben (ázsiai ginszengben) található.

 

2. Poliszacharidok: ezek a szerves vegyületek erõsíthetik a szervezet immunrendszerét, megölik a vírusokat. Japán gyógyszeripari vállalatok gyógyászati alkalmazáshoz megfelelõen finomították, és a Koseisho Egészségügyi Részlege Japánban támogatott gyógyszernek nyilvánította.

 

3. Keserű íz. A japán orvos- és gyógyszerészszakma folyamatosan kutatja ezt a tulajdonságot. Az eredmény: valószínûsíthetõen a germánium és a poliszacharidok kapcsolatából adódik. Egyes növények tartalmazzák az egyiket vagy a másikat, de a ganoderma mindegyiknél hatékonyabb. Az alkotóelemek kombinációja eltér minden más növényétõl, és a hatékonyság biztosítása érdekében minden alkotóelemet meg kell õrizni.

 

dxn_ganoderma_kávék

 

2012. március 10., szombat

Dr. Lim Siow Jin a DXN alapítója és elnöke Magyarországon tartott előadást

Nagy megtiszteltetés, hogy a DXN elnökével Dr. Lim Siow Jinel találkozhattam, aki március 10-én tartott előadást. Megosztotta velünk vízióját a DXN Európai jövőjével kapcsolatban és mint mindig, most is beszélt a ganodermáról, a DXN termékeinek fő alkotóeleméről.

A DXN-t - a világhírű Indiai Institute of Technology-n diplomázott - Dato'dr. Lim Siow Jin alapította 1993-ban. Szenvedélyes érdeklődése a gomba emberi egészségére gyakorolt jótékony hatása iránt elvezette őt a ganoderma gomba csodálatos világába. Kutatási eredményei elindították azon az úton,hogy a gyógynövények királyának tartott ganoderma - vagy más néven Lingzhi -gomba, gyógyító tulajdonságait az emberek egészségmegőrzésének szolgálatába állítsa.

2012. március 9., péntek

A ganoderma orvostudományi alapjai

 

Dr. Shigeru Yuji klinikai kísérletei alapján a ganoderma a következõ alapfunkcióinak köszönheti hatékonyságát.

1.    Csökkenti a vérben a koleszterin és a szabad zsírok mennyiségét.
2.    Csökkenti a vércukorszintet; visszaállítja a hasnyálmirigy működését.
3.    Csökkenti a vérben található lipidek számát, és stabilizálja a vörösvérsejtek membránjait.
4.    Mivel a ganoderma adenozint tartalmaz, csökkentheti a vérlemezkék felhalmozódását, bomlasztja a    trombinokat és megakadályozza a trombózist.
5.    Optimalizálja a mellékvesekéreg működését.
6.    Fokozza a szervezet természetes öngyógyító képességét, valamint az immunrendszer hatékonyságát.
7.    Lassítja az idõskori agyi funkció-csökkenést.
8.    Csökkenti az allergia elleni szerek mellékhatásait.
9.    Megakadályozza az antigének által okozott allergia kialakulását, mivel gátolja a hízósejtek hisztaminkibocsátását.
10.  Hozzájárul a daganatos betegségek megelõzéséhez és blokkolja a tumorsejtek anyagcseréjét:
a.    Megakadályozza a rákos betegek tumorembólia miatti hirtelen halálát.
b.    Megakadályozza a trombózis kialakulását, feloldja a trombint, fokozza a tumorellenes gyógyszerek hatékonyságát.
c.    Csökkenti a rák által okozott fájdalmat.

2012. március 8., csütörtök

Kedves Hölgymunkatársaim!

A nemzetközi nőnap alkalmából minden kedves hölgymunkatársamnak jó egészséget és sok sikert kívánok a DXNcsapatban! Éld az életed úgy, ahogy megálmodtad!

 

Szép napot! TLajos

 

2012. március 7., szerda

A kávé főbb hatásai


A kávé (a benne található koffein miatt) – mérsékelt fogyasztás mellett – serkenti a központi idegrendszer és a szív működését, értágító, emellett vérnyomást emelő hatású, fokozza a fájdalomcsillapítók hatását, továbbá gyomornedvelválasztást fokozó, légzőközpont izgató. A kávéban található klorogénsav epe- és vizelethajtó. Az utóbbi években végzett klinikai vizsgálatok eredményei azt a feltevést erősítik meg, hogy a kávé fogyasztása korántsem olyan káros, mint azt sokan gondolják. Egy nemrégiben végzett epidemiológiai vizsgálat eredménye szerint ugyanis a kávé hatóanyagai csökkenthetik az epehólyag-bántalom kialakulásának esélyét, antioxidáns hatású polifenoljai révén pedig legalább olyan figyelmet érdemel, mint a tea vagy a fokhagyma! >>Kávé termékek

2012. március 6., kedd

Hírlevél feliratkozók kávét nyerhetnek!

Elindítottam egy "Nyereményjátékot" a Hírlevél feliratkozók között! Aki ajánlja ismerőseinek a www.dxn.dxn.hu weboldalt, az nyerhet egy 10.000 Ft értékű ganodermás kávécsomagot. Az nyeri meg a versenyt, akinek ajánlása alapján, a legtöbb hírlevél felíratkozó lesz a www.dxn.dxn.hu oldalon az adott hónapban. A verseny minden hónapban újra indul, és minden hónapban újra lehet nyerni egy egészséges kávét. Iratkozz fel Te is a hírlevélre! Részletekért kattints ide! Szabályok: Egy személynek csak egy alkalommal küldünk terméket (az ajánlásai összeadódnak) A játékban egy e-mail cím csak egyszer vehet részt! A fiktív email címmel vagy egy IP címről (gépről) felíratkozókat szűri a rendszer. Az ezekre küldött ajánlásokat érvénytelennek vesszük. (akár 10-nél több ajánlást is adhatsz, ha többször kitöltöd és elküldöd az űrlapot.) Gyere és játssz velem!

2012. március 3., szombat

Magyar nyelvű DXN webkonferencia minden hétfőn

Hétfői Termék és üzleti bemutató webkonferenciák ismét élőben!

Minden hétfő este 8 órakor tartandó Termék és Üzleti bemutató webkonferenciák ismét élőben lesznek megtartva.

március 5. Bussy Sándor SSD

A webkonferencia bármely internet böngészőből elérhető az alábbi linkre kattintva, vagy bemásolva a cím sávba:

http://www.dxn.hu/start
vagy
http://www.hotconference.com/conference,55829324,private

Jelszó: start

A nyilvános webkonferencia két részből áll:
Rövid termékbemutató és üzleti ismertető. A webkonferencia várható időtartama 55 perc.

2012. március 2., péntek

DXN termék és üzleti bemutató

Kócsó László a DXN Hungary vezetőjének bemutatója a cég termékeiről, és az üzleti lehetőségekről.

Please Upgrade Your Flash Player

Get Adobe Flash player



Tagsági szerződés magánszemélyek részére

A DXN ganoderma kávé lúgos vagy savas hatású?

Válaszol Jane Yau Ganotherapeuta.

Megerősítettem a választ CEO Dr. Limmel a DXN-től, ő PhD fokozattal rendelkezik holisztikus gyógyításban. Alapvetően a pH érték alapján nem állapítható meg egy élelmiszerről sem, hogy savas vagy lúgos kémhatású.

Minden kávé pH értéke 4,5 és 6,5 között mozog. Ha csak a pH érték alapján nézzük, akkor a kávé savas. De miután megittuk, eltávolítja a savakat és lúgossá teszi a szervezetet. Ugyanez a helyzet a lime-mal is. A lime pH értéke 2, ami elméletileg erősen savas. De ha elfogyasztjuk a lime-ot, megköti a savakat a szervezetben és lúgossá teszi azt. Ugyanez vonatkozik az ecetre is,  a pH értéke 2, de fogyasztást követően leköti a savakat.

Hasonló példa lehet a hús is, pH értéke alapján lúgos, de fogyasztást követően erősen savassá válik.

Ezért a DXN ganoderma kávé semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat.

2012. március 1., csütörtök

Ez egy sikeres üzlet!

Az emberek többsége azért nem csatlakozik egyetlen egy új MLM hálózathoz sem, mert nem tudja elképzelni magáról, hogy meg tudja csinálni...

Nem tudja elképzelni, hogy fel tud építeni egy 1.000 fős hálózatot amíg nem találkozik egy termékkel, melyet mindenki ismer és a felnőtt lakosság 83%-a naponta fogyaszt.

Ez a termék a kávé.

Nézzük a három, megkérdőjelezhetetlen tényt :

 A kávéfogyasztók nem felejtik el a kávéjukat meginni.
 A kávéfogyasztók nem akarnak a kávéjukról lemondani.
 Minden kávéfogyasztónak nagyon sok kávéfogyasztó ismerőse van.

Csak egyetlen dologról kell döntenie: Hajlandó-e Ön is kipróbálni egy másfajta kávét?

Hajlandó-e Ön is megadni magának az esélyt, hogy megtapasztalja ennek a különleges kávénak az előnyeit?

Szerintem egy próbát megér...

Próbálja ki az új MLM rendszer adta lehetőségeket és csatlakozzon hozzá még az elején.

Akar részesedni ebből a forgalomból?

A részletekért kattintson ide >>>