Csatlakozz, Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő MLM hálózatához a https://dxnganodermakave.hu oldalon keresztül!
2012. március 12., hétfő
A ganoderma legfontosabb alkotóelemei
1. Szerves germánium (Ge): akár másfélszeresére is megnöveli a vér oxigénfelvevõ képességét; javíthatja az emésztést, megelõzheti a szövetek elhalását. Dr. Kazuhiko Asai kutatásai szerint a ganoderma 800-2000 milliomodrészben tartalmaz germániumot. Ez négy-hatszor annyi, mint amennyi a panaxgyökérben (ázsiai ginszengben) található.
2. Poliszacharidok: ezek a szerves vegyületek erõsíthetik a szervezet immunrendszerét, megölik a vírusokat. Japán gyógyszeripari vállalatok gyógyászati alkalmazáshoz megfelelõen finomították, és a Koseisho Egészségügyi Részlege Japánban támogatott gyógyszernek nyilvánította.
3. Keserű íz. A japán orvos- és gyógyszerészszakma folyamatosan kutatja ezt a tulajdonságot. Az eredmény: valószínûsíthetõen a germánium és a poliszacharidok kapcsolatából adódik. Egyes növények tartalmazzák az egyiket vagy a másikat, de a ganoderma mindegyiknél hatékonyabb. Az alkotóelemek kombinációja eltér minden más növényétõl, és a hatékonyság biztosítása érdekében minden alkotóelemet meg kell õrizni.
2012. március 10., szombat
Dr. Lim Siow Jin a DXN alapítója és elnöke Magyarországon tartott előadást
Nagy megtiszteltetés, hogy a DXN elnökével Dr. Lim Siow Jinel találkozhattam, aki március 10-én tartott előadást. Megosztotta velünk vízióját a DXN Európai jövőjével kapcsolatban és mint mindig, most is beszélt a ganodermáról, a DXN termékeinek fő alkotóeleméről.
A DXN-t - a világhírű Indiai Institute of Technology-n diplomázott - Dato'dr. Lim Siow Jin alapította 1993-ban. Szenvedélyes érdeklődése a gomba emberi egészségére gyakorolt jótékony hatása iránt elvezette őt a ganoderma gomba csodálatos világába. Kutatási eredményei elindították azon az úton,hogy a gyógynövények királyának tartott ganoderma - vagy más néven Lingzhi -gomba, gyógyító tulajdonságait az emberek egészségmegőrzésének szolgálatába állítsa.
2012. március 9., péntek
A ganoderma orvostudományi alapjai
Dr. Shigeru Yuji klinikai kísérletei alapján a ganoderma a következõ alapfunkcióinak köszönheti hatékonyságát.
1. Csökkenti a vérben a koleszterin és a szabad zsírok mennyiségét.
2. Csökkenti a vércukorszintet; visszaállítja a hasnyálmirigy működését.
3. Csökkenti a vérben található lipidek számát, és stabilizálja a vörösvérsejtek membránjait.
4. Mivel a ganoderma adenozint tartalmaz, csökkentheti a vérlemezkék felhalmozódását, bomlasztja a trombinokat és megakadályozza a trombózist.
5. Optimalizálja a mellékvesekéreg működését.
6. Fokozza a szervezet természetes öngyógyító képességét, valamint az immunrendszer hatékonyságát.
7. Lassítja az idõskori agyi funkció-csökkenést.
8. Csökkenti az allergia elleni szerek mellékhatásait.
9. Megakadályozza az antigének által okozott allergia kialakulását, mivel gátolja a hízósejtek hisztaminkibocsátását.
10. Hozzájárul a daganatos betegségek megelõzéséhez és blokkolja a tumorsejtek anyagcseréjét:
a. Megakadályozza a rákos betegek tumorembólia miatti hirtelen halálát.
b. Megakadályozza a trombózis kialakulását, feloldja a trombint, fokozza a tumorellenes gyógyszerek hatékonyságát.
c. Csökkenti a rák által okozott fájdalmat.
2012. március 8., csütörtök
Kedves Hölgymunkatársaim!
A nemzetközi nőnap alkalmából minden kedves hölgymunkatársamnak jó egészséget és sok sikert kívánok a DXNcsapatban! Éld az életed úgy, ahogy megálmodtad!
Szép napot! TLajos
2012. március 7., szerda
A kávé főbb hatásai
2012. március 6., kedd
Hírlevél feliratkozók kávét nyerhetnek!
2012. március 5., hétfő
DXN Ganoderma business opportunity in 30 seconds
Don't really feel like giving up the joys of Coffee but would like to make more health conscious decisions, the solution is here: http://dxn.dxnnet.com/business_opportunity
2012. március 3., szombat
Magyar nyelvű DXN webkonferencia minden hétfőn
Minden hétfő este 8 órakor tartandó Termék és Üzleti bemutató webkonferenciák ismét élőben lesznek megtartva.
március 5. Bussy Sándor SSD
A webkonferencia bármely internet böngészőből elérhető az alábbi linkre kattintva, vagy bemásolva a cím sávba:
http://www.dxn.hu/start
http://www.hotconference.com/conference,55829324,private
Jelszó: start
A nyilvános webkonferencia két részből áll:
Rövid termékbemutató és üzleti ismertető. A webkonferencia várható időtartama 55 perc.
2012. március 2., péntek
DXN termék és üzleti bemutató
A DXN ganoderma kávé lúgos vagy savas hatású?
Megerősítettem a választ CEO Dr. Limmel a DXN-től, ő PhD fokozattal rendelkezik holisztikus gyógyításban. Alapvetően a pH érték alapján nem állapítható meg egy élelmiszerről sem, hogy savas vagy lúgos kémhatású.
Minden kávé pH értéke 4,5 és 6,5 között mozog. Ha csak a pH érték alapján nézzük, akkor a kávé savas. De miután megittuk, eltávolítja a savakat és lúgossá teszi a szervezetet. Ugyanez a helyzet a lime-mal is. A lime pH értéke 2, ami elméletileg erősen savas. De ha elfogyasztjuk a lime-ot, megköti a savakat a szervezetben és lúgossá teszi azt. Ugyanez vonatkozik az ecetre is, a pH értéke 2, de fogyasztást követően leköti a savakat.
Hasonló példa lehet a hús is, pH értéke alapján lúgos, de fogyasztást követően erősen savassá válik.
Ezért a DXN ganoderma kávé semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat.