2013. március 28., csütörtök

DXN üzletépítő szeminárium


2013. június 1. szombat – DXN üzletépítő szeminárium!


Ha nagy és sikeres üzletet akarsz építeni, akkor nem hiányozhatsz erről a rendezvényről Te sem!


A program (11:00 - 17:00 óráig):
Saját terméktapasztalatom

Specht József
Double Diamond

Józsi 2008-ban, már egy éve, állandó orvosi kezelés alatt állt. Kétszer annyi időt töltött táppénzen, mint, amennyit munkával.
Az orvosok nem tudtak megfelelő gyógyszert, és terápiát ajánlani. A DXN-ben találta meg az „orvosságot”. Ma már tünetmentes.
 ....
Én hogyan kezdtem el?

Ez az egyik téma, ami mindenkit érdekel. A DXN sikeres gyémánt szintű üzletépítői a legkülönbözőbb háttérrel, múlttal, motivációval érkeztek az üzletbe. Megkértük közülük néhányat, hogy mondják el, ők hogyan kezdték. Mik voltak az első érzéseik, tapasztalataik, kudarcaik, sikereik.

Hol legyen a fókuszod az első évben?

Fatemi Ghani
Double Crown Diamond

Végzettségét tekintve aeronautikai mérnök, több ezer pilóta kiképzése után, jelenleg vállalkozókat képez. Double Crown Diamond, de Ő volt az első Crown Diamond az öböl országokban. Feleségével Kanadában laknak, de DXN üzletük miatt leginkább Dubaiban tartózkodik, ahonnan a világ minden pontjára utazik képzéseket tartani. Több mint 2000 szemináriumot, képzést tartott üzleti, wellness és személyiség fejlesztés témákban több mint 35 országban. Több mint 50,000 ember vett részt képzésein világszerte.
Hogyan használjuk a telefont okosan az üzleti kapcsolatokban.

Tonk Emil
Magyar Marketing Szövetség alelnöke, nemzetközi marketing szakközgazdász.

Szakterülete az üzleti kommunikáció, ezen belül az üzleti kommunikáció személyhez kötődő formái, így elsősorban tárgyalási, kommunikációs, értékesítési és prezentációs technikák gyakorlatának tanítása.

Felkért előadója üzleti és gazdasági ismereteket oktató felsőfokú intézményeknek, - így a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem, a Modern Üzleti Tudományok Főiskolája, az European Business School, a Szolnoki Gazdasági Főiskola a Nyugat-Magyarországi Egyetem tárgyalástechnika, értékesítés technika tantárgyakban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése