2014. június 26., csütörtök

DXN weboldal megrendelés


DXN Weboldal feltételei:

2011. szeptember 1-től a magyarországi DXN tagok esetében a weboldalak teljesítményelvárása megszűnik, bármely magyarországi tag, bármilyen nyelvű weboldalt díjmentesen rendelhet egy év időtartamra.

A promóció visszavonásig érvényes, a lejárta előtt legalább 30 nappal jelezni fogjuk a lejártát.

A DXN Europe fenntartja magának a jogot, hogy az alábbi esetekben előzetes értesítés nélkül törölje az aktivált weboldalakat:

1. Amennyiben a weboldal tulajdonosának három hónapon keresztül nincs saját személyes forgalma.

2. Amennyiben a weboldal aktiválását követő 30 napon belül nem történik meg az én történetem oldal tartalommal feltöltése a weboldal nyelvén.

Kérünk mindenkit, hogy idegen nyelvű weboldalt csak abban az esetben rendeljen, amennyiben meg tudja oldani az adott nyelven a kommunikációt, hiszen e nélkül a szponzorálás nem működik (erre a feladatra a webes fordítóprogramok alkalmatlanok!).

A fentiekkel kapcsolatos értelmezési kérdéseiteket a weblap@dxn.hu címre küldjétek (előtte kérünk nézd meg a gyakran ismételt kérdések menüpontot), technikai kérdéseiteket pedig az info@dxn.hu címre.

A célunk az, hogy a jövőben is mindenki díjmentesen férjen hozzá a weboldalhoz, ezért születtek a fenti minimális teljesítmény elvárások.

Új, önálló domain név igénylése esetén (hu, com, eu, net, info végű) szükséged van egy domain név regisztrációra is, melyet partnerüktől a ProfiTárhely Kft-től tudsz a legegyszerűbben megrendelni ezen az oldalon.
A domain regisztrációs árakról és feltételekről ugyanezen az oldalon tájékozódhatsz.

Amennyiben a dxnnet.com, dxn.hu, ganodermakave.hu, egeszsegeskave.hu, wellnesscoffee.eu, ganodermakava.sk, cafeaganoderma.ro, dxneurope.eu, ganodermacenter.eu, dxnczech.cz, dxnkava.cz, dxnslovakia.sk, dxnkava.sk, ganodermakawa.pl, dxn.rs, ganoderma.rs, dxnganoderma.de, dxn.cc, dxnkofe.ru, ganodermakofe.ru, dxnromania.ro, dxnukraine.com, dxn.es, ganodermacafe.es, dxnitaly.com, dxnfrance.com, dxncafe.es elé választasz magadnak egy nevet (úgynevezett aldomaint) akkor semmi további teendőd és költséged nincs.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése