2012. február 16., csütörtök

Igyon egy csészével! Egészségére!

Ha Önnek fontos az egészséges életmód, de nem akar lemondani a kávézás örömeiről, egy jóízű megoldást kínálunk!

A pecsétviaszgombát (Ganoderma lucídum) közel 4000 éve fogyasztják Kínában az egészség megőrzése érdekében. Az első írásos említése több mint 2000 éves. A modern kutatások alapján a Ganoderma gomba (a kifejlett gombatest és a micélium) közel 200 biológiailag aktív összetevőjének köszönhetően aspedifikus immunstimuláns, roboráns és májvédő hatású gyógynövény, mely megoldást jelenthet a magas vérnyomás és a magas vércukorszint elleni küzdelemben is.

A DXN elhozta Önnek ezt a kiváló minőségű gyógynövényt, ráadásul fogyasztásához nincs feltétlenül szükség tablettákra vagy kapszulákra.

A DXN szakemberei a Brazíliából származó, kiváló minőségű Arabica kávéhoz Ganoderma kivonatot kevertek (ezért kizárólag instant kiszerelésben kaphatók), ezzel egy olyan élvezeti cikk vált elérhetővé, mely a kávézással juttatja be az Ön szervezetébe a Ganoderma minden hatóanyagát.



A DXN a világ legnagyobb ganoderma kávét gyártó vállalata.Termékeit 100 országban, több mint 4 millió törzsvásárló és környezete fogyasztja nap, mint nap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése