2012. november 9., péntek

2012. december 8. szombat – DXN üzletépítő szeminárium!

Ha nagy és sikeres üzletet akarsz építeni, akkor nem hiányozhatsz erről a rendezvényről Te sem!

A program (11:00 - 17:00 óráig):
Legyél Te is olyan jó, mint a DXN vállalkozás!

A sikernek ára van, melyet meg kell fizetni. Hogyan legyél jobb, hogyan építs nagyobb üzletet és mit csinálj másképp december 08.-tól, hogy Te is élvezhesd az MLM adta szabadságot 1-2 éven belül.

Czérna Szabolcs
Triple Diamond

Szabolcs  4 éve találkozott a DXN üzlettel. Először jó hobbinak találta, majd első malajziai útjuk után dinamikusan kezdte el építeni hálózatát.  8 hónap alatt lett gyémánt, majd azután párjával Tündivel megerősítve 2 és fél év alatt Tripla Gyémánt szintet értek el. Ma az egyik legjobb példák arra, hogy az erős és pontos célok, ha munkával társulnak az eredmény nem marad el. Csapatukkal lendületesen haladnak vágyaik felé, de tudják egyedül a tettek nem hazudnak. A többi csak illúzió.
 ....

Én hogyan kezdtem el?

Ez az egyik téma, ami mindenkit érdekel. A DXN sikeres gyémánt szintű üzletépítői a legkülönbözőbb háttérrel, múlttal, motivációval érkeztek az üzletbe. Megkértük közülük néhányat, hogy mondják el, ők hogyan kezdték. Mik voltak az első érzéseik, tapasztalataik, kudarcaik, sikereik.

Akik mindezt most megosztják veled:
Bartalová Zuzana
Dr. Göbl Józsefné Gyöngyi

Vízváriné Pokovai Anikó
A DXN termékek szerepe egy magasabb életminőség elérésében.

Dr. Asma Munir
Orvos, egészségügyi tréner, előadó

Harminc éve tevékenykedik egészségügyi területen. Az orvosi diplomája mellett további két diplomáját, a művészetek területén szerezte. Összesen 8 különböző mesterséges megtermékenyítéssel foglalkozó központ vezetője volt több országban: Ausztráliában, Pakisztánban, Bahreinben és az Egyesült Arab Emirátusokban. Több mint 300 előadást tartott 17 országban az Egészségtudatosság és az önsegítés egy jobb élet érdekében témákban. Kutatásai között szerepel: A Ganoderma hatása az élő rendes és rendellenes sejtekre, A ganoterápia hatása a Thalassemias gyermekekre, Bármilyen gyógymód vagy javulás a retinitis pigmentosa-ban (a farkas vakság egyik fő okozója) szenvedő betegeknek ganoterápiával.
A kifogások és nemek kezelése, az ár megvédése.

Tonk Emil
Magyar Marketing Szövetség alelnöke, nemzetközi marketing szakközgazdász.

Szakterülete az üzleti kommunikáció, ezen belül az üzleti kommunikáció személyhez kötődő formái, így elsősorban tárgyalási, kommunikációs, értékesítési és prezentációs technikák gyakorlatának tanítása.

Felkért előadója üzleti és gazdasági ismereteket oktató felsőfokú intézményeknek, - így a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem, a Modern Üzleti Tudományok Főiskolája, az European Business School, a Szolnoki Gazdasági Főiskola a Nyugat-Magyarországi Egyetem tárgyalástechnika, értékesítés technika tantárgyakban.A program része az elismerések átadása a kvalifikált munkatársak számára!

10:00 órától 10:45-ig vezetõi találkozó!
A vezetői találkozót Kócsó László DCD tartja.
A vezetői találkozón a részvétel feltétele: Gyémánt szint minimum 5000 PV novemberi forgalommal vagy minimum 10 fővel részvétel az üzletépítő szemináriumon az alsó vonalból.

A helyszín:
Hotel Novotel Budapest Centrum, 1088 Budapest, VIII. ker. Rákóczi út 43-45. 

Jegyvásárlás:
2012. november 24-ig kedvezményesen a szponzorodnál, a központi irodában személyesen, illetve előre utalással (DXN Europe Kft. OTP Bank 11743033-29901467-00000000) 3500 Ft helyett 2500Ft.
November 25-től a szponzorodnál, a központi irodában vagy a helyszínen 3500 Ft.

Kérünk benneteket, hogy az üzletépítő szemináriumon, az alkalomhoz illő öltözékben jelenjetek meg.

10 év alatti gyermekek az üzletépítő szemináriumot nem látogathatják. Köszönjük megértéseteket!

Résztvevőknek a rendezvényen kép- és/vagy hangfelvételt készíteni csak a szervezők kifejezett, írásbeli engedélye birtokában lehetséges, minden más esetben tilos!

A rendezvény területén a szervezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni!

Találkozunk december 8-án!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése