2012. november 4., vasárnap

Ősz és tél egészségesen! DXN patika.

40 fokos lzzal fekszel betegen?

Az utóbbi időben elterjedő influenza járványok közeledtével indokoltnak tartom, hogy felhívjam a figyelmet szervezetünk védekezőképességének erősítésére. Arra a felelősségre is amivel tartozunk családunk idős, és gyermek tagjai felé, kismamák felé és természetesen magunk felé is! Azzal, hogy megismertem a DXN termékeit információ hordozóvá is váltam, olyan emberré, aki tudhat és ismerhet olyan természetes hatékony megoldásokat, amelyek megkönnyíthetik emberek életét. Lehetőséget adhatok, hogy gyógyszerek és betegségek nélkül vészeljék át ezt a borongós őszi téli influenzás időszakot. Most még el lehet talán dönteni, hogy ezen a télen megint gyógyszerekre vagy inkább megelőzésre akarod költeni a pénzt? Mert ugyebár aki sajnálja a pénzt az egészség megőrzésére az nem számol a betegségek költségeivel!

DXN tagként a Ganoderma, Spirulina és Cordyceps gyógynövények elérhetők a legjobb és legtisztább minőségben és legjobb ár-érték arányban! Tudjuk vannak olcsóbb kommersz készítmények is de ezeknél az árral egyetemben a hatóanyag tartalom is alacsonyabb. Hatásfokúk messze a DXN termékei alatt vannak!

Ha tehát fontos Önnek, Neked a saját és környezeted egészsége akkor már most kezd el a szükséges lépéseket megtenni nem amikor már 40 fokos lázzal fekszel betegen!

Amit mindenkinek szednie kellene egész télen az minimum 5 tabletta Spirulina, 2 kapszula GL és RG és 1 kapszula Cordyceps, és természetesen sok folyadék, Gano tea, Spica tea, és a kedvenc kávé! A torok karbantartására, és köhögés torokfájás ellen pedig a Zhi Mint cukorka szopogatása erősen javalt!

Bízom benne, hogy sokan megfogadják a tanácsom és tavasszal sok jó bizonyságot fogunk hallani az influenza mentes egészséges téli időszakról!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése