Válaszol Jane Yau Ganotherapeuta.
Megerősítettem a választ CEO Dr. Limmel a DXN-től, ő PhD fokozattal rendelkezik holisztikus gyógyításban. Alapvetően a pH érték alapján nem állapítható meg egy élelmiszerről sem, hogy savas vagy lúgos kémhatású.
Minden kávé pH értéke 4,5 és 6,5 között mozog. Ha csak a pH érték alapján nézzük, akkor a kávé savas. De miután megittuk, eltávolítja a savakat és lúgossá teszi a szervezetet. Ugyanez a helyzet a lime-mal is. A lime pH értéke 2, ami elméletileg erősen savas. De ha elfogyasztjuk a lime-ot, megköti a savakat a szervezetben és lúgossá teszi azt. Ugyanez vonatkozik az ecetre is, a pH értéke 2, de fogyasztást követően leköti a savakat.
Hasonló példa lehet a hús is, pH értéke alapján lúgos, de fogyasztást követően erősen savassá válik.
Ezért a DXN ganoderma kávé semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése