2012. április 7., szombat

Júniusban DXN üzletépítő szeminárium


2012. június 2. szombat – DXN üzletépítő szeminárium
!

Ha nagy és sikeres üzletet akarsz építeni, akkor nem hiányozhatsz errõl a rendezvényről Te sem!
A program (11:00 - 17:00 óráig):
Gondolatok a kitartásról és a fókuszról.

Kócsó László
Executive Senior Crown Diamond

Laci egy hosszú utazásról éppen hazatérve megosztja veletek mit gondol a kitartásról és a fókuszról, hogyan, hova lehet eljutni, ha ez a két dolog rendben van nálad és hogyan tudod elérni, hogy ez a két dolog valóban rendben legyen nálad.
 ....

Egy újabb rekord után..

Rakonczay Viktória és Rakonczay Gábor
Első magyar párosként átevezték az Atlanti-óceánt, saját építésű hajójukon, ami a Tűzhangya nevet viseli.

Bizonyára sokan végigkísértétek a decemberi Üzletépítő szemináriumon elhangzott fantasztikus előadásukat követően Rakonczay Gábor újabb útját. Gábor a világon elsőként és egyedül kelt át kenujával az Atlanti-óceánon. Viki és Gábor beavatják a résztvevőket, mik azok a nagyon fontos különbségek, amitől valaki sikeres lesz vagy középszerű, esetleg elbukott. Szintén saját tapasztalatokból merítenek, a sikeresség alapvető receptjét adják át, ami életterülettől függetlenül bárhol garantáltan eredményesen alkalmazható. Ha tudni akarod nekik miért sikerült, és főképp, hogy a Te saját álmod Neked mitől sikerülhet, akkor ott a helyed az előadásukon!
Hogyan építs 6 hónap alatt Gyémánt üzletet.

Zseli Csaba
Star Diamond

Csaba 18 éve, 15 évesen találkozott a hálózatépítéssel és azonnal beleszeretett ebbe az iparágba. Több sikertelen próbálkozás után egy szépségiparban tevékenykedő MLM cégnél felépített egy 2000 fős hálózatot és a cégben a TOP10 vezető közé került. Amikor új partnercéget keresett, mindenképpen egészségvédő termékekkel akart foglalkozni. Fél év aktív keresés után édesanyjának köszönhetően találkozott a ganoderma kávéval. Gyorsan döntött és egy nagyszerű csapattal 6 hónap alatt elérte a Star Diamond szintet, ami rajta kívül keveseknek sikerült egész Európában.


Program része az elismerések átadása a kvalifikált munkatársak számára!


10:00 órától 10:45-ig vezetõi találkozó!

A vezetõi találkozót Kócsó László Executive Senior Crown Diamond tartja.
A vezetõi találkozón a részvétel feltétele, elért Star Ruby szint vagy minimum 10 fõvel részvétel az üzletépítõ szemináriumon az alsó vonalból.

A helyszín:
Best Western Hotel Hungária 1074 Budapest, Rákoczi út 90.

Jegyvásárlás:
1012. május 22-ig kedvezményesen a szponzorodnál, a központi irodában személyesen, illetve elõre utalással (DXN Europe Kft. OTP Bank 11743033-29901467-00000000) 3500 Ft helyett 2500Ft.
Május 23-tól a központi irodában vagy a helyszínen 3500 Ft.


Találkozunk június 2-án!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése