2012. április 8., vasárnap

Kalkulálj reálisan és nem érnek csalódások

 

DXN_MLM

 

Az MLM üzletben mindenki sikeres lehet, kivéve azt, aki feladja. Azt, hogy miért hagyják abba az emberek az MLM üzletépítést, az elsők között szerepel azaz ok, hogy nem érik el az általuk elvárt jövedelemszintet rövid időn belül. Fogalmazhatnám ezt úgy is, hogy rosszul tervezik meg a bevételeiket, irreálisak elvárásaik vannak (mert valaki esetleg azt mondta nekik, hogy néhány hónapon belül az MLM-ben mindenki milliomos lehet, még az is aki, nem dolgozik), lelkesedésükben vagy meggondolatlanságból túlköltekeznek. Nem egyszer találkoztam olyan esettel, hogy valaki rossz anyagi helyzetben, óriási pénzügyi mínuszban van és az MLM-en kéri számon, hogy miért nem sikerült megoldani ezeket a problémáit fél éven belül.

Rengeteg új, magát MLM-nek beállító pilótajáték jelenik meg manapság, ahol nem a terméken vagy a szolgáltatáson van a hangsúly, hanem, hogy az új belépők, különböző jogcímeken minél magasabb összegeket fizessenek be és ezeket osztják szét a magasabb szinteken. Itt már valóban az elején sikerülhet néhány résztvevőnek nagy pénzhez hozzájutnia, de ezek a rendszerek soha nem hosszú életűek.

Jelen vannak a piacon, olyan termékforgalmazó MLM hálózatok, ahol a csatlakozáskor magas értékű termékcsomagot kell megvásárolni, ami szintén párosulhat már az elején magasabb jövedelemmel, itt viszont a csapda az lehet, hogy a magasabb jövedelmet, mindig az új belépők generálják és nem a valós fogyasztói hálózat biztosítja a stabil, egyenletes forgalmat.

Jó néhány, különböző MLM hálózatban sikeres ismerősöm van, akik ma már anyagilag függetlenek. Mindegyikük más háttérrel, más körülmények között kezdte az üzletépítést, más utat járt be. Egy valami közös bennük, hogy a tartós sikert nem néhány hónap alatt, hanem több év kemény munkájával érték el.

Ne higgy a mesékben! Ha valóban passzív, stabil hálózati jövedelemre vágysz, ezt csak egy olyan MLM üzlet hozhatja meg számodra, ahol a bevételedet a fogyasztók valós igényeit kielégítő, rendszeres termékfogyasztás biztosítja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése